Of het nu voor een verse “Bloemekee” is of voor een mooie kamerplant, bij ons zit je aan het juiste adres!
Uit onze collectie verse bloemen van topkwaliteit kan je naar eigen smaak een boeket laten samenstellen of je kiest een plant uit die perfect in jouw interieur past!

Ruim aanbod en kwaliteit verzekerd!

In onze winkel bieden we je altijd een mooie selectie van verse bloemen van topkwaliteit aan. Zo hebben we qua rozen steeds topkwaliteit in huis.
Denk maar aan de rode en heerlijk zoetgeurende Red Naomi rozen of de sterke witte of roze Dolomiti rozen.
Stuk voor stuk bloemen uit het absolute top-segment en uiteraard steeds vers!

Om een constante kwaliteit te waarborgen, zien we af van bloemenleveringen door leveranciers. We selecteren zelf onze bloemen op de veiling. Zo zijn we zeker van de kwaliteit en de versheid van de bloemen. 

We kunnen dan ook met enige trots zeggen dat we een goede reputatie hebben opgebouwd de afgelopen jaren als het op boeketten aankomt! 


Zeg het met bloemen…

Trouwen

Als echte liefde in de lucht hangt dan is een prachtig huwelijk niet ver af … bij zo’n mooie en romantische gebeurtenis hoort natuurlijk een prachtig bruidsboeket . ‘t Bloemekeeke is hiervoor jouw uitgelezen partner, eenvoudig stijlvol, eeuwigdurend, klassiek of strak elegant … het kan allemaal. Zo verzorgen we onder andere:

  • Bruidsboeketten
  • Aankleden van kerk, trouw- en/of feestzaal
  • Versieren van voertuigen
  • Bloemenkronen

Kom gerust eens langs in onze winkel zodat we die onvergetelijke dag helemaal ‘in de bloemetjes’ kunnen zetten!


Rouwen

Ook voor stijlvol rouwwerk kan je bij ons terecht. Verschillende stijlen van modern tot klassiek zijn mogelijk in overleg. Wij zorgen indien gewenst ook voor het rouwlint en levering bij de begrafenisondernemer naar keuze.