Waarom werken we vanaf heden enkel met boeketten op bestelling?

Na maanden denken en wakker liggen hebben we een moeilijke beslissing genomen.

Wij voelen al geruime tijd de druk door de hoge prijzen van transportkosten, energie en brandstoffen en de aanhoudende hoge prijzen van snijbloemen. (stijgingen van +250% en meer zijn geen uitzondering en echt niet langer houdbaar)

Daarom hebben wij besloten om onze afdeling snijbloemen af te bouwen en voortaan enkel op bestelling te werken voor onze boeketten en snijbloemen. Er zal dus geen dagvers aanbod aan snijbloemen meer beschikbaar zijn in onze winkel. Verder gaan wij onze winkel uitbreiden met andere toffe en leuke producten.

Wat wil dit zeggen:

Onze huidige afdeling snijbloemen zal extra winkelruimte worden met een ruimer aanbod aan o.a. verse thee, decoratie, huis-, keuken en koffie-accessoires.
Ons aanbod planten wordt volledig behouden. Zowel kamerplanten als buitenplanten (seizoensgebonden) zal u nog steeds bij ons kunnen vinden.

Wat verandert er:

De huidige afdeling snijbloemen gaat weg en er wordt enkel op bestelling gewerkt.

Concreet:

  • boeketten kunnen nog steeds besteld worden; zowel online, per mail, per telefoon als in de winkel
  • bestellingen voor snijbloemen en boeketten moeten één week op voorhand gebeuren
    Uw bestelling zal dus pas de week er na kunnen afgehaald of geleverd worden.

(bv. U bestelt een boeket in de week van maandag 14 maart tot zondag 20 maart, dan zal de bestelling pas afgehaald of geleverd kunnen worden in de week van maandag 21 maart tot zondag 27 maart)

  • op onze website vindt u steeds het actuele aanbod aan boeketten en snijbloemen
  • tijdens dagen als Valentijn of Moederdag blijven we uiteraard ook in boeketten voorzien – op bestelling-, bestel uw boeket dus tijdig en wij zorgen er voor dat uw bestelling voor u klaarstaat.
    Boeketten maken op de dag zelf is helaas niet langer mogelijk.